ΠΟΥΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ... ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ

Ξινή βγήκε η μαγκιά σε τρεις νέους οι οποίοι ήθελαν να δείξουν την… παλικαριά τους στην κοπέλα που είχε έρθει από την Αθήνα, με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι στα κρατητήρια της αστυνομίας. Περισσότερο σοκαρισμένη είναι η κοπελιά που ήρθε από την Αθήνα για να δει τα αντράκια και βρέθηκε ξαφνικά σιδηροδέσμια. Φανταστείτε τι έχει να λέει από τώρα και μετά.
Να δούμε όμως τι έγινε χθες το βράδυ. Οι τρεις πήραν τη κοπέλα από το αεροδρόμιο και βγαίνοντας στην εθνική, στο ύψος του αστυνομικού μεγάρου, ο ένας έβγαλε το όπλο και έριξε τρεις- τέσσερις πυροβολισμούς στον αέρα, λέγοντας μάλλον στην επισκέπτρια ότι εμείς εδώ δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και πυροβολούμε μπροστά στα… μάτια της αστυνομίας.
Οδηγοί που ακολουθούσαν τα έχασαν και ενημέρωσαν την αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως και άρχισε την καταδίωξη με περιπολικά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.  Παράλληλα ένας αστυνομικός με πολιτικά και εκτός υπηρεσίας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ακολούθησε με το αυτοκίνητό του την παρέα και ενημέρωνε το κέντρο της αστυνομίας για την πορεία τους.
Τελικά στην οδό Χρυσοστόμου το αυτοκίνητο των… παλικαριών ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα τους ζήτησαν να κατέβουν και να ξαπλώσουν στο οδόστρωμα.
Αφού τους έλεγξαν με προσοχή τους πέρασαν τις χειροπέδες και τους οδήγησαν στα κρατητήρια. Μαζί τους βέβαια και την κοπέλα από την Αθήνα που θα θυμάται για όλη της τη ζωή αυτή την περιπέτεια και φυσικά θα μιλάει παντού για τους άντρακλες με τα πιστόλια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Έφυγε το μαύρο και ήρθε το ασπρόμαυρο στην Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ)

Φορολογούν τη ζωή μας