Οι σαχλαμάρες που γίνονται ρεπορτάζ

Μια σαχλαμάρα να γράψει κάποιος σε ένα μπλογκ και μπορεί να πάρει διαστάσεις στο διαδίκτυο, όπου κυριαρχεί μια ελευθεριότητα που αρκετές φορές δημιουργεί κινδύνους ακόμη και για τη Δημοκρατία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γραφτεί απίστευτα ψεύδη τα οποία αναπαράγονται χωρίς έλεγχο και χωρίς αιδώ.
Αυτό έκανε πριν λίγες μέρες ένα μπλογκ το οποίο ανέφερε ότι από τον Αύγουστο η Κρήτη θα είναι ανεξάρτητο κράτος και μάλιστα αναφέρει και τα ονόματα της πρώτης κυβέρνησης. Αυτό ήταν. Μέσα σε λίγες ώρες ένα σωρό μπλογκ και σάιτ άρχισαν να γράφουν γι’ αυτή τη σαχλαμάρα. Και άντε να βγάλεις άκρη.
Ήδη έχει ενημερωθεί η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για να εντοπίσει το «ίχνος» του μπλογκ μπας και βρεθεί εκείνος ο τύπος ή και οι παρέα του, που δημιουργούν τέτοια θέματα.

Δεν θα αναφερθούμε στα απίστευτα ψεύδη τα οποία γράφονται και έχουν αναπαραχθεί, αλλά καλό θα είναι να υπάρχουν επιπτώσεις και σε εκείνους που αναρτούν τέτοια πράγματα, ακόμη και εάν αναφέρουν την πηγή, χωρίς προηγουμένως να έχουν ελέγξει την αλήθεια όσων αναφέρονται. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Έφυγε το μαύρο και ήρθε το ασπρόμαυρο στην Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ)

Φορολογούν τη ζωή μας