Νέοι με όραμα στην ενδοχώρα, αντιμέτωποι με…

Στην ενδοχώρα του Ηρακλείου θα έχουμε ενδιαφέροντα σχήματα σε αυτές τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών. Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε ψηφοδέλτια τα οποία θα στηρίζονται σε νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια διαφορετική νοοτροπία και λογική για τον τόπο τους και την αναπτυξιακή διαδικασία. Εδώ υπάρχει το μειονέκτημα της άγνοιας κινδύνου.
Τα παιδιά έχουν όραμα, πίστη, διάθεση να προσφέρουν, αλλά θα προσκρούσουν στα ισχυρά συμφέροντα που υπάρχουν στις κλειστές τοπικές κοινωνίες, όπου κυριαρχούν πρόσωπα που κινούνται σε όρια της νομιμότητας, άτομα με παραβατικές συμπεριφορές, τα οποία ελέγχουν ακόμη μεγάλα τμήματα των κοινωνιών.

Εκείνο που επισημαίνεται από αρκετούς και μάλλον έχουν δίκιο, είναι η ανάγκη οι υγιείς δυνάμεις να μπούνε μπροστά και ας χάσουν σε πρώτη φάση. Θα έχουν όμως δημιουργήσει τη μαγιά για την επόμενη μέρα. Διότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει όλοι μείνουν απαθείς βλέποντας πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την κοινή λογική.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Έφυγε το μαύρο και ήρθε το ασπρόμαυρο στην Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ)

Φορολογούν τη ζωή μας