Μη ξυπνήσουμε με το κεφάλι στο «πάγκο του χασάπη»

Ξαφνικά ξύπνησαν από το μακάριο ύπνο τους και είδαν μπροστά τους το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Και προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Πριν ξυπνήσουν όμως χάιδευαν τ’ αυτιά των ψηφοφόρων του ναζιστικού μορφώματος, περιμένοντας με… λάιτ παρεμβάσεις να πάρουν πίσω τους ψηφοφόρους που έχασαν. Θυμόμαστε όλοι τις απόψεις ότι η Χρυσή Αυγή θα υποχωρήσει σε πολύ μικρά ποσοστά όταν θα ξεπεραστεί η κρίση και άλλα τέτοια. Την ίδια ώρα η κρίση όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά βαθαίνει, η ανεργία μεγαλώνει και η κυβέρνηση συνεχίσει τις αυταρχικές μεθόδους, που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των φασιστών, όπως είναι το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν βγει στο κλαρί και κάποιοι σχολιαστές οι οποίοι έστρωναν το χαλί για συνεργασία της Ν.Δ. με τη Χρυσή Αυγή, ή μάλλον με μια… σοβαρή Χρυσή Αυγή. Είδαμε και ένα κύριο, που κάνει το δημοσιογράφο, να προτρέπει τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, τον κ. Κασιδιάρη, να προσέχει λιγάκι.
Έτσι ήρθε μια ωραία πρωΐα να πιτσιλιστεί το πρόσωπό τους από το αίμα του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Εκεί είδαν το αποκρουστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού. Προσπάθησαν όμως και πάλι να εκμεταλλευτούν τη δολοφονία για κομματικό όφελος. Ξαμολήθηκε ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού, βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, σε κανάλια και σε δημοσιογράφους, προσπαθώντας να εξισώσει τη Χρυσή Αυγή με το ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστερά, μιλώντας συνεχώς για τη θεωρία των δύο άκρων. Ακολούθησαν οι κύριοι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης με το πλούσιο ακροδεξιό παρελθόν, οι οποίοι πολύ εύκολα θα μπορούσαν να βρίσκονται από την άλλη πλευρά.
Δε σκέφτηκαν, ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους πόσο υποσκάπτουν με αυτό τον τρόπο τη Δημοκρατία σ’ αυτό τον τόπο. Πήγαν να εξισώσουν μια εγκληματική οργάνωση, με τάγματα εφόδου, με δολοφονικές επιθέσεις, με στρατιωτικά γυμνάσια, με φωνές για νεκρούς και σφαγές, με την Αριστερά, μπας και χαϊδέψουν ξανά τα ακροδεξιά αυτάκια.
Ευτυχώς που βγήκαν αμέσως βουλευτές και υπουργοί από το χώρο της ΝΔ και αντέδρασαν με δηλώσεις τους σε αυτές τις ακραίες φωνές, αναγκάζοντας την ακραία ομάδα να μαζευτεί λιγάκι.
Ας καταλάβουν όλοι, μα όλοι, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί μείζονα κίνδυνο όχι μόνο για τη Δημοκρατία, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας. Έχουμε να κάνουμε με ένα Κόμμα το οποίο λειτουργεί ακριβώς στα πρότυπα των Ναζί του Χίτλερ. Ακολουθεί τις ίδιες μεθόδους στη δημιουργία στρατιωτικού τύπου ομάδων που διαθέτουν οπλισμό, αλλά μπορούν και εύκολα να εξοπλιστούν με το χάλι που υπάρχει σε αυτή τη χώρα, ενώ στον τομέα της επικοινωνίας η τακτική του Γκέμπελς ακολουθείται κατά γράμμα.
Παράλληλα υπάρχουν χρηματοδότες από το χώρο του κεφαλαίου οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ενισχύουν οικονομικά τη Χρυσή Αυγή, ενώ η διείσδυση στα Σώματα Ασφαλείας και στο στρατό είναι αξιοσημείωτη.
Μπροστά λοιπόν σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί ουδείς να εφησυχάζει και πολύ περισσότερο να παίζει Κομματικά παιχνίδια. Η αντιμετώπιση του φασιστικού μορφώματος πρέπει να γίνει χωρίς εκπτώσεις και με δραστικά μέτρα.

Σε διαφορετική περίπτωση κάποιο πρωινό θα ξυπνήσουμε με το κεφάλι στον «πάγκο του χασάπη».    

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Έφυγε το μαύρο και ήρθε το ασπρόμαυρο στην Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ)

Φορολογούν τη ζωή μας