Η Δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Η δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από οπαδό της Χρυσής Αυγής δυστυχώς δεν θ’ αποτελέσει την αρχή του τέλους του ναζιστικού μορφώματος που έχει δηλητηριάσει την Ελληνική κοινωνία. Εάν κάποιοι δεν βάλουν μυαλό βάζοντας φρένο στο φασισμό τότε σε αυτή τη χώρα θα περάσουμε σε δύσκολες εποχές που θα αφήσουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στη χώρα.
Την ώρα που η χώρα και οι δημοκρατικοί πολίτες έβλεπαν παγωμένοι τα γεγονότα της δολοφονίας, αλλά και του τόπου που έγινε, με οργανωμένο τρόπο, από μια εγκληματική οργάνωση, έρχεται ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. και βασικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, να δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Κόμμα, «εκτός συνταγματικού τόξου», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως «η ένταση που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί την ένταση της Χρυσής Αυγής».
Καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του ακόμη και για τη λογική των δύο άκρων, όταν όμως επιλέγει την ημέρα μιας τέτοιας στυγερής δολοφονίας, να πάει να βρει ο ίδιος τους δημοσιογράφους και να κάνει τέτοιες δηλώσεις, αυτό δεν είναι τυχαίο. Όπως δεν είναι τυχαίος ο κ. Λαζαρίδης. Ξέρει πολύ καλά την πολιτική επικοινωνία και βρίσκεται χρόνια δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, με απόψεις και ιδέες που τοποθετούνται δεξιότερα της Δεξιάς.
Επομένως πέρα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τον οπαδό μιας εγκληματικής οργάνωσης που εκπροσωπείται πλέον στη Βουλή, προκαλούν προβληματισμό οι δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη, πριν στεγνώσει το αίμα του νεαρού στο Κερατσίνι.
Η Δημοκρατία πρέπει να βρει λύση, πρέπει να αμυνθεί απέναντι στη Χρυσή Αυγή, αυτή τη δολοφονική συμμορία, που ετοιμάζεται και με παραστρατιωτικές ομάδες. Αυτό που είδαμε στο Μελιγαλά, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις της, δείχνει καθαρά τις ετοιμάζει. Θυμίζει καθαρά τις ομάδες του Χίτλερ και των Ναζί στη Γερμανία. Ας ξυπνήσουμε όλοι πριν είναι πολύ αργά.
Και κάτι άλλο. Η θεωρία των δύο άκρων ρίχνει νερό στο μύλο του φασισμού και του Ναζισμού, γι’ αυτό καλό θα είναι να σταματήσει αμέσως.
Όλοι πρέπει να στρατευτούν στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Φορολογούν τη ζωή μας

Ειδησάρια τα μείζονα