Βρίσκονται εκτός πραγματικότητας

Λες και δεν άλλαξε τίποτα. Λες και σε αυτό τον τόπο όλα πηγαίνουν μια χαρά και η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων διαβιούν μέσα στη ξεγνοιασιά και τη χαρά. Είναι εκτός λογικής αυτό που γίνεται από τα κόμματα που βρίσκονται στην κυβέρνηση και δείχνει ότι έχουν χάσει τελείως την αίσθηση της πραγματικότητας.
Την ώρα που τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα του πληθυσμού συνθλίβονται, από τις μειώσεις μισθών και συντάξεως και την αύξηση των φόρων, εκείνοι εξακολουθούν να προκαλούν διορίζοντας και τακτοποιώντας τους δικούς τους ανθρώπους σε θέσεις του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Την ώρα που η πραγματική ανεργία ξεπερνά το 30%, καταστήματα κλείνουν και μικρές επιχειρήσεις διαλύονται, εκείνοι τακτοποιούν πολιτευτές, πρώην βουλευτές και υπουργούς, κομματικά στελέχη, φίλους και κολλητούς.
Για δείτε τους διορισμούς διοικητών και υποδιοικητών νοσοκομείων και μονάδων υγείας, δείτε τα πρόσωπα που πάνε σε διάφορες επιτροπές με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 30 χιλιάδες ευρώ για μια άντε δύο συνεδριάσεις το μήνα.
Την ίδια ώρα μιλούν για εξορθολογισμό του δημόσιου τομέα απολύοντας αφειδώς υπαλλήλους, χωρίς αξιολόγηση δομών και ικανοτήτων.
Η χώρα έχει μείνει χωρίς σωστή δημόσια ενημέρωση με το κλείσιμο της ΕΡΤ, και το πέταγμα 2650 ανθρώπων στο δρόμο σαν τα σκυλιά, η δημοτική αστυνομία χάθηκε, φύλακες και τεχνικοί των πανεπιστημίων έχουν πάρει το δρόμο της απόλυσης μέσω της διαθεσιμότητας, νοσοκομεία κλείνουν, μονάδες πρόνοιας εξαφανίζονται, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας εξαφανίζεται.
Και όλα αυτά γιατί οι κυβερνώντες δεν τόλμησαν να βάλουν μαχαίρι εκεί που πρέπει. Στο Κομματικό κράτος στην πάταξη της αναξιοκρατίας.

Οδεύουν στον γκρεμό και μαζί τους παίρνουν ένα ολόκληρο λαό. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Έφυγε το μαύρο και ήρθε το ασπρόμαυρο στην Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ)

Φορολογούν τη ζωή μας